Skinula se Maja Berović: Pevačica u top formi nakon porođaja (FOTO)

Nakon sjajne karijere koju je napravila, pevačica Maja Berović se prošle godine ostvarila u ulozi majke i na svet donela sina kome je dala nesvakidašnje i upečatljivo ime Lav.

Zgodna mama je na društvenim mrežama podelila fotografije u kupaćem kostimu i pokrenula lavinu komentara, malo je reći da su fanovi bili fascinirani njenom linijom.

Na fotografiji zapažamo nestvaran pejzaž, kupaći kostim koji je savršeno istakao sve njene obline ali je pokazala i pirsing na pupku, kao i tetovažu pištolja.

Samo neki od komentara bili su: „Brutalna si“, „Čak i posle porođaja izgledaš brutalno“, „Ženo, ti goriš“.

Inače, pevačica ne krije da često putem društvenih mreža doživi neku neprijatnost, ali da je s godinama ipak oguglala na takve stvari.

Sve javne ličnosti dobijaju razne komentare i poruke na društvenim mrežama, od nebuloza do ozbiljnih uvreda i pretnji, svašta tu bude. Ja se lično ne obazirem, ali nismo svi isti, nekoga to dosta poremeti i ne mogu svi da se nose s tim – rekla je pevačica za medije, pa ističe da nepristojne ponude, koje joj pojedini šalju u privatnim porukama, uvek pokaže suprugu:

Svašta mi šalju muškarci, pokažem i Alenu, dođe mi da podelim i u stori, da kažem dosta više, prestani, videće te deca, žena, tetka, mama… Ne znam da li su oženjeni, šta su, ko su, ali stvarno svega ima, od slika do reči. Bilo je degutantnih, ali nemojte me to pitati – zaključila je ona.

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Instagram,
Autor: J.R.