„Moraš da vratiš novac, sve isprazniš menadžeru“, Ksenija Knežević progovorila o bakšišu kojim se pevači hvale: „Sve je ugovoreno“

Capture 24

Od kada se rastala prva postava ženskog sastava “Hurricane”, publika je spekulisala da li će devojke uspeti solo da ostvare isti uspeh kao što su imale u grupi. 

Po savetu menadžera, odmah posle razdvajanja, svaka od devojaka je objavila solo pesmu, ali Ksenija iz ove perspektive smatra da je to bila greška. 

kkkk

Kada sam izbacila prvu pesmu koja nije dobro prošla, onda sam shvatila da stvarno treba da radiš sve po osećaju iz stomaka, a meni je taj osećaj govorio da treba da stanem, da dobro razmislim koji ću pravac da izaberem, koje saradnike, koji žanr, šta meni leži – kaže Ksenija i dodaje da je mnogo nepravdi u njenom poslu zbog čega joj je pauza od svega bila neophodna.

630b41b84e0579d5462c981311ad916548b99fb4

Nedavno je objavila duet sa Albinom “Voulez Vous”, a uskoro bi trebalo da izađe i pesma “Nisam dobro”, za koju je tekst pisala njena koleginica Sanja Vučić. Kaže da joj je prijateljstvo sa Sanjom najbolja stvar koja joj se desila u proteklom periodu.

To je bilo nešto po Tviteru kako mi uzimamo, to je smešno, oni hoće da ti daju pare, ti hoćeš da uzmeš, ali neće da ti daju dok ne dođe rođak da snimi, kako ti on daje pare, a postoji i menadžer za svadbe kojem moraš da daš sve što si uzeo i da isprazniš, i da vratiš taj bakšiš i sve ide po fiksnoj ceni, tako da ljudi ne budu u nekoj zabludi. Nisu ni svadbe ono što su bile, tako da makar smo dobile pečenje za džabe – našalila se pevačica.

(24 sedam)

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.