Skinula se Branka Sovrlić: Pevačica pokazala vitku liniju u šestoj deceniji (VIDEO)

Branka Sovrlic 1

Pevačica Branka Sovrlić rešila je da napravi kratak predah od poslovnih obaveza, pa je otišla na zasluženi odmor na jednu luksuznu destinaciju.

Naime, ona trenutno uživa u Hrvatskoj, a ekipa našeg portala došla je u posed snimka sa jedne jahte na kojoj Branka provodi vreme sa prijateljima.

BRANKA SOVRLIC ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 2 ok

Osim što dane provodi u čistom luksuzu, primetili smo da Branka blista u šestoj deceniji kada je fizički izgled u pitanju.

Ona je na ovom snimku pozirala u kupaćem kostimu, a na ovakvoj liniji bi joj pozavidele i neke dosta mlađe žene i devojke.

Inače, Branka je poznata kao veliki hedonista, ranije je u izjavama isticala da obožava putovanja, pa tako često sa suprugom otputuje na neku luksuznu destinaciju.

Podsetimo, pevačica je nedavno u emisiji „Grand Magazin“ otvoreno govorila o braku, a tom prilikom je priznala da su ona i Paja uspeli da sačuvaju svoju ljubav uprkos razlikama koje postoje između njih.

-Mi smo se jednostavno našli, iako smo prilično različiti. Ja sam Blizanac, on Jarac prilično uporan. Jedino kada bi se sporečkali to bi bilo oko scene jer je on uvek želeo da ja budem malo progresivnija. Jer nisam previše borbena osoba, kada me pozovu ja sam tu, ali opet ja sam polako korak po korak izborila svoje mesto na estradi – ispričala je Branka.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković