Login/Registracija

Sitnice koje ČINE ŽIVOT: Prijin sin NAUČIO OVO, mama poludela od SREĆE

Pevačica Alekandra Prijović ne krije da je sa dolaskom sina Aleksandra na svet postala mnogo emotivnija nego što je to bila.

Iako su je tokom života uvek bolele nepravde i tuđe nesreća, uloga majke još više je uticala na njenu empatiju, naročito prema drugim roditeljima i deci.

– Ja nisam od onih koji treba da gledaju tužne emisije, jer sam u stanju toliko da se iznerviram i da preplačem zašto je to tako. Onda krene moja priča da bih volela da imam ne znam kakve miliona da bih svima pomogla. Kada vidim porodicu i decu koja bukvalno nemaju za hleb mnogo se potresem i poludim, odmah hoću da idem kodnjih. Ne volim inače javno da pričam o tome, sve što sam uradila i pomogla, uradila sam da bih se ja osećala bolje tačnije da bih bila mirna- otkrila je Aleksandra.

Sa druge strane, nešto što je uvek oraspoloži i nasmeje jeste njen sin, kod koga svakodnevno primećuje promene i sitnice koje istope njeno srce.

– Do skoro nije znao da pije na slamčicu, uvek onako na flašicu pije sok, i odemo mi u neki restoran i pošto je video sokić koji obožava, samo je počeo da vuče da pije na slamku. Ja sam toliko bila srećna, kao da je uradio ne znam ni ja šta. To su te sitnice koje me čine srećnom-ispričala je ona nedavno.

POGLEDAJTE I:

Aleksandra Prijović otkrila ko je TUKAO i zašto to nikad neće ZABORAVITI (VIDEO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac