Login/Registracija

OVAKVOG FRAJERA DUGO NISMO VIDELI: Sin Dragane Mirković se skinuo, devojke poludele

Sin Dragane Mirković nikada nije preterano pokazivao želju da bude prisutan u medijima, međutim kada je otvorio nalog na Instagramu, Marko je doslovno preko noći postao zvezda ove društvene mreže, što ne čudi ako uzmemo u obzir da mu je majka jedna od najvećih balkanskih zvezda.

Iako ne objavljuje često fotografije, Marko je za kratko vreme prikupio veliki broj pratioca, a na osnovu broja lajkova i komentara možemo zaključiti da je sin poznate pevačice i Tonija Bijelića pravi miljenik ženske populacije. A kako i ne bi kada izgleda poput manekena.

Naime, pored fotografija na kojima on uglavnom iskazuje veliku ljubav prema četvorotočkašima, Marko nas povremeno obraduje i selfijem, što je slučaj i ovog puta kada je objavio fotografiju iz teretane.

Kako se može zaključiti on je napravio pravu pometnju na internetu ovom objavom i stavio svima do znanja koliko vodi računa o svom fizičkom izgledu. Ne može se osporiti da je Marko lep i zgodan momak, pa samim tim predpostavljamo da od devojaka sada ne može da se odbrani.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić