„Debeljuca sam, to nije problem“: Šikica progovorila o suprugu: „Bilo je tuče“ (VIDEO)

Snežana Jovanović Šikica poznata po svom neobičnom oblačenju i autentičnosti, otvoreno je za Grand progovorila o svojoj estetici i romansi sa suprugom koja je započela mnogo pre nego što je postala javna ličnost.

Pevačica bez problema priznaje da se ne opterećuje oko toga šta će obući, kao i da uvek bira nešto što joj je najudobnije.

-Pošto sam ja debeljuca, našla sam neki svoj stil i tako se i oblačim. To nije nikakav problem za mene, znam uvek šta ću da obučem – istakla je ona.

Untitled 41

Otkrila je da li je bila svedok rivaliteta na estradi i da li se aktivno takmičila sa svojim koleginicama kada je u pitanju izgled ili stil oblačenja.

-Ne gledam kako ko izgleda, svi su lepi na svoj način, nisam nikada patila od toga. Bila sam i ja mlada, mršava i zgodna, ali nikad nisam obraćala pažnju na to. Meni šta odgovara da nosim, ja nosim, pa kome se sviša, super, kome ne. ćao – rekla je Šikica za Grand.

SIKICA GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 60

Šikica je naglasila da ju je suprug osvojio ne samo svojom lepotom, već i dobrotom, ali da je bila prisutna i međusobna ljubomora u odnosu.

-Osvojio me je što je bio lep i dobar. Kada smo bili mladi, imali smo nestabilan brak. Bili smo đavoli, ljubomorni jedno na drugo, svađe, tuče, ali smo ostali zajedno – ispričala je pevačica.

Untitled 42

BONUS VIDEO: Šikica o najluđim nastupima „Mi Cigani smo veseli ljudi“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković