Login/Registracija

SIGURAN SEKS? MOŽE! Pevačica odlučila šta počinje da PROMOVIŠE

Pevačica Marina Visković nedavno je najavila novu pesmu za koju nije mogla da nađe adekvatan naziv, te je odlučila da predloge kako bi se pesma mogla zvati, postavi na svoj Instagram profil i da pusti publiku da izglasa onaj najbolji.


Među nekoliko naslova, “Piće i tablete“ odneo je ubedljivu pobedu, ali je atrkativna pevačica želela odmah da se ogradi od određenih stvari kako je posle mediji ne bi “razapinjali“.

– Pošto ste izglasali ovaj naziv, sad mi pomozite da napravim adekvatan marketing da ne bude posle kako propagiram mešanje pića i tableta. Vi ste krivi koliko i ja. Zajedno smo u tome, žao mi je- rekla je Marina na svom Instagramu a zatim postavila originalne odgovore koje su joj pratioci slali.

– Pa piće i tablete za kontracepciju mogu da se mešaju. Nek ide na tu stranu. Taman ćeš da propagiraš planirano roditeljsvo i siguran seks– napisala je jedna osoba, dok je druga dala predlog da Marina upadne u fabriku lekova sa flašom rakije, što joj se i nije dopalo.

– Hahaha, ne pijem rakiju, pala bih u nesvet. Bolji mi je siguran seks. Proizvođači antibebi pipula javite se za sponzorstvo- našalila se ona.

Međutim, bilo je i onih dovitljivih predloga koji bi Marinu potpuno izvukli iz priče promovisanja poroka, kao na primer “i voda je piće, a tablete mogu biti i vitamini“, što se pevačici definitivno najviše dopalo.

– Kako mi voda, moje omiljeno piće, ne pade na pamet! Pa ja sam zapravo snimila jednu vrlo zdravu pesmu– napisala je Viskovićeva.

POGLEDAJTE I:

Pevačica zbog ljubavi bila spremna na sve: „Bacala sam izmišljeno smeće na deset minuta“

Marina Visković šokirala izjavom: „Maltretirala bih konobare, spremačicama držala predavanje“

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac