Severina šokirala pratioce, pojavila se za rođendan „kao od majke rođena“ (VIDEO)

fce7dc6a018a40430337572dbd55b636f93c597e

Regionalna muzička zvezda Severina dočekala je rođendan na slavlju svoje prijateljice u jednom zagrebačkom restoranu, a brojne čestitke pristižu joj još od noćas. Pevačica je naglasila da joj je prva čestitka stigla od sina Aleksandra, a za svoj divan dan odlučila je da svojim Instagram pratiocima podeli nesvakidašnju fotgrafiju.

-(Kao) od majke (sam) rođena prije pedeset i jednog ljeta. Prije malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osjetila što je to bezuslovna ljubav. Nema na svetu ničeg lepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca – napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira naga u vreme kada je bila u drugom stanju.

Ambijent je bio besprekorno dekorisan raskošnim cvetnim aranžmanima. Na stolovima su bile sveće i ciklama ruže, a slučajno ili namerno Severina je nosila haljinu u istoj boji.

Slavljenica je plenila u izazovnoj mini kreaciji koja je isticala njenu figuru na kojoj bi joj pozavidele upola mlađe koleginice, a torta na tri sprata ukrašena pevačicinim fotografijama sve je iznenadila.

Ne propustite i:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić