Šerif Konjević okitio evrima Emira Habibovića, novčanice mu ispadale iz ruku, a sve zbog ovog hita (VIDEO)

Pevači i pevačica sa estarde raduju se kada se sretnu na veseljima, a koliko uživaju i poštuju rad jedni drugih svedoči snimak na kome je Šerif Konjević okitio evrima Emira Habibovića koji je izvodio veliki hit zbog koga su svi bili u transu.

emir habibovic spo

Habibović je poznat kao jedan od najtraženijih pevača na terenu koji kod publike budi najdublje emocije zbog čega uzima i velike količine bakšiša, kojima ne voli da se hvali, ali zahvaljujući društvenim mrežama ne može ni da sakrije.

šerif konjević okitio evrima emira habibovića

Šerif Konjević okitio evrima Emira Habibovića

On je pevao na jednom slavlju na kome su se gosti okupili oko njega dok je izvodio pesmu „Mali dečak moj“ koja je posebno pogodila Šerifa Konjevića koji nije odoleo da počasti kolegu kome su več bile pune ruke novčanica.

emir habibovic

U poslednje vreme često u medijima ispliva pokoji novi video na kome se vidi kako publika pevača redovno nagrađuje pozamašnim svotama novca, te da su gosti spremni da mu daju i poslednji dinar iz džepa, a sada je ovu situaciju prokomentarisao i sam pevač.

Ne bih da se hvalim, jer svako malo vidim neke nove kraljeve bakšiša. Oduvek sam bio skroman. Bitno mi je da moja duša peva, a narod to oseti i čuje, sve ostalo je prolazno, pa i pare. Treba biti normalan, mada je danas to veoma teško. Žalosno je što se sve svodi na novac, vidim kako se moje kolege predstavljaju. Pesma je bitna, ona pobeđuje, a ne pare i bakšiš – prokomentarisao je Habibović.

BONUS VIDEO- Slavlje kod Habibovića:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić