Šerif Konjević koji mladi pevač je njegov naslednik: „Bilo je nekih naznaka, ali…“ (VIDEO)

Serif Konjevic o Priji 1
Šerif Konjević koji mladi pevač je njegov naslednik

Pevač Šerif Konjević važi već godinama za jednog od najboljih vokala kada je u pitanju naša narodna muzika, ali se još uvek nije pojavio neki mladi pevač koji može da ga nasledi.

U iskrenom razgovoru za Grand, Šerif se nedavno osvrnuo na aktuelna dešavanja na sceni, pa je poručio svim maldim kolegama da moraju malo više da se trude oko svoje karijere.

serif konjevic opleo po pevacima
Šerif Konjević koji mladi pevač je njegov naslednik

Šerif Konjević otkrio ko je njegov naslednik u muzici

-To je teško pitanje. Svim pevačima koji se bave ovim poslom i koji imaju emociju u glasu i koji žele da budu neko koga će ljudi slušati bih poručio isto – moraju da više da se bore. U svakom poslu moraš da budeš borac, ne samo u muzici. To mora trajati, mora se raditi na tome. Auto ne ide bez goriva i ni mi ne možemo funkcionisati ako ne uzimamo ono što nam treba – rekao je on.

Uprkos tome što mnogi pevači izvode njegove pesme na nastupima, ali i u muzičkim takmičenjima, Šerif kaže da još uvek nije video svog naslednika u nekom mladom pevaču.

Bilo je nekih naznaka za naslednika, ali…Dikcija je čudo, učio sam od najboljih na svetu. Uvek svima govorim: „Pevaj onako kako pričaš“. Oni mene neće da shvate – zaključio je pevač nedavno za Grand.

BONUS VIDEO – Šerif Konjević o karijeri i mladim pevačima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović,
Autor: A. Milinković