Login/Registracija

Sergej Ćetković pred praznik otktio: „Zbog drvenog jajeta jurilo me pola Podgorice“

sregej radio s 1

Kako nam se bliže praznici pevač Sergej Ćetković rekao je u jednom gostovanju da za Uskrs porodično farbaju jaja, a da su njegova ćerka Mila i on zaduženi za ukrašavanje.

Takođe, otkrio im je da je u detinjstvu imao jedno rusko drveno jaje sa kojim je pobeđivao sve u Podgorici.

Popularni pevač ističe da se u njegovom domu poštuju tradicija i običaji, a priznao je da sve što je on naučio u detinjstvu želi da prenese i svojim ćerkama.

-Ja sam po ulici čudo činio, dok me nisu razotkrili negde na kraju dana. Onda sam bio omražen. Sva jaja sam polomio, bio sam glavni – rekao je on.

Podsetimo, Sergej i njegova supruga nikada od svojih naslednica nisu krili da su usvojene. Kako su i sami rekli, ukoliko Lola i Mila ikada budu poželele da upoznaju svoje biološke roditelje, Kristina i Sergej će se potruditi da im i tu želju ispune.

– Njih dve odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, bićemo tu da uradimo sve sto je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga, jer im niko ne može biti više majka ili otac od nas dvoje, bez obzira na to sto ih nismo rodili. Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome – rekla je Kristina svojevremeno.

Foto: Promo,
Autor: Grand