Login/Registracija

Snežana Trifunović otkrila šta joj poručuju obožavaoci: „Stižu mi poruke podrške, ništa nešto konkretnije“ (VIDEO)

Iako godinama peva veteranka Snežani Trifunović nikada nije svejedno kada izađe pred publiku, i to ne samo kada je na velikoj Grandovoj sceni u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno„. Zato i priznaje da se osećala posebno što je uklopila stajling sa publikom, s obzirom da su u poslednjeoj emisiji gotovo svi bili odeveni u kraljevsko plavu boju, što ju je totalno opustilo i pomoglo joj je da pobedi tremu koju gotovo uvek ima.

-I na svojim nastupima imam tremu i to gotovo prvih sat vremena. Možda nešto kraće, ali pitam se šta ću i kako ću. Pogledam sve ljude, pitam se ko je tu. Pravim tu interakciju koja mi je veoma bitna – kaže Snežana.

Takmičarka ne samo da se bavi pevanjem već radi i kao vaspitač u vrtiću a zanimalo nas je kakva su deca kao publika u odnosu na odrasle osobe.

-To je publika gde nemate tremu. Možda je malo nezgodno u samom početku, naročito kad imam u vidu da koleginica i ja primimo grupu od 3 godine. To može potrajati sve dok ih malo ne upoznamo, ipak nema tu tremu jer to su ipak deca – rekla je Snežana.

Njena neostvarena želja bila je da postane glumica, a to donekle ispunjava tako što u vrtiću osmišljava dramske komade za najmlađe.

-Pravila sam predstave za decu kada sam imala vremena, pisala sam i tekstove i komponovala muziku. Inače odnos sa decom doživljavam kao neku vrstu poztitivne glume. Jer oni iziskuju od vas tu neku vrstu energije. Ako vam se na primer ne šali sa njima vi ćete ipak malo da odglumite kako ste raspoloženi i da vam je lepo. Samim tim to se radi i na svirkama – iskrena je takmičarka.

Veteranka je otrkila i zbog čega joj znači učešće u takmičenju „Nikad nije kasno“ i kako se to odražava na nju samu.

-Nadam se da ću ja da se menjam ka boljem. To mi je najbitnije. A što se tiče posla ova emisija je svakako jedna od najlepših mogućih reklama u našoj zemlji.

Snežana je priznala i šta joj kažću obožavaoci kojih je sve više iz kruga u krug.

-Za sada mi uglavnom stižu poruke podrške, ništa nešto konkretnije.

Pevačicu zbog frizure i osmeha porede sa folkerkom Darom Bubamarom, a evo šta Snežana misli o tome:

-Sada je došlo do zbuna pošto ima još pevačica koje imaju kratku kosu. Neki kažu sa Darom Bubamarom, drugi sa Lajzom Mineli. U svakom slučaju i Dara i ja kada smo bile mlađe bilo je tu dosta sličnosti, najviše po osmehu. Ali generalno sam ja ja – rekla je veteranka.

Šta je sve ispričala Snežana Trifunović pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić