Login/Registracija

Šemsa Suljaković konačno otkrila da li će napraviti svoj SOLISTIČKI KONCERT!

Pevačicu Šemsu Suljaković nastupila je prošle noći na koncertu Zorice Brunclik koji je bio održan na Tašmajdanu i oduševila publiku koja nema često priliku da uživo sluša legendarnu pevačicu.

Pred sam početak spektakularnog koncerta Šemsa je podelila svoje utiske i i otkrila kako se oseća što će nastupiti sa svojim kolegom iz nekadašnje grupe „Južni vetar“ Miletom Kitićem.

– Podsetilo me na zadnji koncert Sinana Sakića, a nažalost tada nisam mogla da pevam, emocije su radile jer sam ja znala u kakvom je on stanju – rekla je Šemsa koja je svojevremeno u grupi „Južni vetar“ pored Mileta Kitića pevala i sa Sinanom Sakićem.

Pevačica je otkrila da li u skorije vreme planira da obraduje publiku nekim svojim solističkim koncertom.

– Ne verujem, ja sam dosta toga imala, posle 52 godine stvarno ne bih imala tu snagu, svaka čast Zorici, još danas je ceo dan pevala, ja stvarno to ne bih mogla – priznala je ona.

Šemsa je iznela svoje mišljenje i o mlađim kolegama i muzici u današnje vreme.

– Svako vreme ima svoje pesme i svoje pristalice koji slušaju tu muziku. Ne dopada mi se baš sve, ali ima i dobrih pevača, ne baš puno, to se samo izdvoji, evo primera radi navešću mladu pevačicu Prijovićku – priča pevačica.

Foto: Grand online,
Autor: D. Bukovčić