Login/Registracija

SAV TAJ SJAJ I GLAMUR: Pevačice blistaju za doček 2023. godine, Zorana Mićanović i Kaća Živković iznenadile stajlingom (FOTO)

Sve je spremno za doček 2023. godine, pa i naše pevačice koje su se potrudile večeras izdominiraju, iako rade.

One nisu propustile priliku da se srede i ove noći zablistaju najjačim sjajem,što su i pokazale na Instagramu koji vrvi od novogodišnjih fotografija naših poznatih.

Zorana Mićanović će u 2023. godinu ući u svom stilu, elegantno i atraktivno.

Pevačica je još tokom dana pokazala svojim pratiocima kako teku pripreme za najluđu noć, a zatim pokazala crnu toaletu ukrašenu srebrnim cirkončićimaa i perjem, koju će poneti večeras.

Njena koleginica iz takmičenja „Zvezda Granda“ Andrijana Petrušovska odlučila je da u novu godinu zakorači u mini beloj haljini od elegatne čipke.

Atraktivna je i Aleksandra Mladenović koja je za doček u Švajcarskoj ponela izazovnu braon toaletu, zbog koje se i našla na meti osuda fanova.

Naime, mnogi su ocenili ovo njeno izdanje kao veoma provokativno, a neki su se i pitali da li je pevačica ponela donji veš.

Krstinja Matanović će 2023. godinu dočekati radno u Podgorici, a za najluđu noć odabrala je dugu crvenu haljinu sa šljokicama, koja je pokupila sve simpatije na društvenim mrežama.

Pored odabira toalete, mnogi su prokomentarisali i pohvalili to što da je smršala.

Katarina Živković definitivno prkosi trendu nošenja haljina u novogodišnjoj noći, te je njen izbor večeras neobično zeleno odelo sa mrežastim rukavima.

-Krećemo da ispratimo staru i zagrlimo novu godinu – poručila je Ivana Peters na svom Instagram profilu, a njeni pratioci su istakli da je lepša i izazovnija nego ikad.

Izazovna je za doček i pevačica Monika Ivkić koja je odlučila da u novu godinu ušeta atraktivnije nego ikad.

Kratka zelena haljina sa školjicama, mrežaste čarape, talasta kosa i neupadljiv make up njen su način da isprati strau, a dočeka novu godinu koju, kao i sve njene koleginice, provodi radno.

Nataša Bekvalac odbarala je crnu dugu haljinu za novogodišnju noć koja je za kratko vreme prikupila pregršt komentara i lajkova. A šta vi kažete, koja pevačica je izabrala najlepši stajling za najluđu noć?

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić