Login/Registracija

SAŠA MATIĆ: Spektakl u Lisinskom! (VIDEO)

Saša Matić je u subotu 21. maja, održao spektakularan koncert u Zagrebu, u jednoj od najlepših dvorana na Balkanu, Vatroslav Lisinski! Ova dvorana bila je prepuna poštovaoca lika i dela ovog pevača, i svi su uglas pevali sa Sašom Matićem njegove najveće hitove!

collage

Saša je ovaj koncert započeo pesmom ‘Andjeo čuvar’ i oduševio celu dvoranu! Zatim su nastavili da se nižu hitovi poput ‘Kada ljubav zakasni’, ‘Nije ljubav fotografija’, ‘Ruzmarin’, ‘Nadji novu ljubav’, i naravno hitovi sa najnovijeg albuma! U jednom trenutku mu se na sceni, na oduševljenje publike, pridružila i Ana Bekuta, te je sa njom otpevao hitove ‘Kralj ponoći’ i ‘Veseljak’!

collage

Matić je pred 2 hiljada ljudi pevao dva i po sata, i s obzirom da je pevao u njenom rodnom gradu, a i imaju duetsku pesmu, nekako je i bilo logično da mu se Severina pridruži na sceni! Otpevali su svoju duetsku pesmu More tuge, ali i nekoliko njenih pesama koje je publika uglas pevala!

collage

Ovaj pevač je veoma voljen u Hrvatskoj, i verujemo da će ovaj koncert njegovi fanovi dugo pamtiti! Pogledajte i poslušajte kako zvuči kada Saša Matić peva jedan od svojih najvećih hitova ‘Kada ljubav zakasni’!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Z. K. Munja