Saša Kapor preplavljen emocijama zbog oca, posvetio mu reči koje gađaju pravo u srce: „Trudiću se da uvek budeš ponosan“ (FOTO)

sasa kapor ok2

Saša Kapor danas ima poseban razlog za slavlje jer njegov otac slavi rođendan, a tim povodom javno mu je uputio emotivnu čestitku.

Saša je objavio sliku sa ocem koji je tokom njegovog odrastanja, kao i danas bio i ostao centralna figura u njegovom životu i kome se obratio sa snažnom porukom.

343990044 750226536599523 5205157377422437766 n

Oče moj, bogatsvo je imati nekoga na koga možeš da se osloniš , ugledaš i sa kim možes da se ponosiš. Ti si za mene upravo to, neka moji uspesi posvedoče koliko si me dobro vaspitao, a i koliko si dao a i dan danas daješ sve od sebe da se trudim kroz život da budem dobar čovek pre svega , kakav si i ti uvek bio i ostao! Hvala ti za sve savete i podršku, hvala ti što si me u teškim trenutcima tešio i nisi se ljutio na mene ni kada sam pogrešio bezbroj puta i imao razumevanja za moje loše faze pa i dan danas!
Srećan rođendan, i neka ti je svaki dan pun snova koje treba da ostvariš , zdravlje da te služi još na mnogaja leta, i trudiću se da uvek budeš ponosan što sam ja tvoj sin koliko sam ja ponosan što si baš ti moj otac! Uzdravlje za mnoge godine koje su pred nama
– napisao je na svom Instagramu.

5ca7685055b79bd59a2cbc03dbf3579b4bc5da1e

Podsećamo, Kaporovi roditelji razveli su se tokom njegovog odrastanja sa kojom dugo nije bio u kontaktu.

Moram da kažem moj otac je moj otac. On mi je dao sve i on se ne može porediti ni sa kim. Još jednom napominjem da on nije uticao nikada na mene. Odluka da ne kontaktiram s majkom bila je samo moja. Dokaz je i to što njih dvoje nikada nisu trajno prekinuli kontakt – pričao je svojevremeno Saša Kapor.

Nekoliko godina nakon završetka takmičenja, Kapor je regulisao svoj odnos s majkom i od tada su u odličnim odnosima i stalnom kontaktu. Susret posle mnogo godina dogodio se u Beogradu.

Na dan emisije stigla mi je poruka da je u Beogradu i da će doći u studio. Nisam se obazirao na to. Međutim, zaista, ona se pojavila na snimanju. Taj prvi pogled ne mogu da opišem. Bila je to bura emocija. Ceo život mi se vrteo po glavi. Suze su navirale – ispričao je u jednom intervjuu pevač.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić