Login/Registracija

Saša Kapor se prisetio muzičkih početaka, pa razvezao jezik o estradnim zvezdama

Pevač Saša Kapor početkom leta promovisao je svoj novi singl, a već dobija pitanja kada će sledeći, te je pevač objasnio kako bira pesme koje snima.

-Znamo svi da mnogo pesama izlazi na dnevnom nivou, sve je nekako hiperproduktivno. Ima mnogo pesama koje se vraćaju iz prošlosti koje tada nisu najbolje prošle kod publike, a sada prolaze.

Nekad sam se opterećivao, a sada se više ne opterećujem nego uvek čekam pravi trenutak – rekao je Kapor.

Saša danas važi za jednog od najstilizovanijih muškaraca na estradi, pa se prisetio svojih modnih počeka i kombinacija koje je nosio tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“.

-Iskreno, tada kada smo se takmičili nismo imali mentore, ali smo imali stiliste. Mnogi ljudi su mi govorili da bolje izgledam na nastupima nego na televiziji, ali sve je to normalno na početku – iskren je pevač koji dodaje:

-Ponekad se nasmejem svojim modnim promašajima. Bilo ih je dosta, ali sve je to bilo simpatično, bili smo deca.

Kapor je danas neko ko prihvata savete i kritike, ali ipak na kraju odluke donosi sam.

-Volim da slušam savete, ali i kritike. Nisam neko ko to ne može da podnese, ali volim da uradim stvari kako ja mislim da treba, pa makar i pogrešio – istakao je Saša.

U vreme kada se Saša takmičio žiri je bio mnogo blaži u odnosu na onaj koji danas ocenjuje kandidate „Zvezda Granda“, a Saša je otkrio kakav su utisak na njega ostavili pevači koje je kroz posao uspeo bolje da upozna.

Hajde da kežemo da su ti počeci bili drugačiji. Drugačije sam zamišljao ljude sa estrade, Mislio sam da su mnogo fleksibilniji i bolji ljudi, međutim mnogi su me razočarali– odgovorio je Kapor bez ustezanja.

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: I.Grk