Mirka Vasiljević odrasla bez oca, a ovako je dobila ime

mirka vasiljevic

Glumica Mirka Vasiljević odrasla je bez oca, ali o tome nikada nije volela da govori javno. U to je upoznata naravno njena porodica, kao i neki bliski prijatelji.

Mirka je mnogo puta pominjala da je veoma vezana za teču kao i dedu, a jednom prilikom kada je govorila o svom imenu pomenula je i kako ga je dobila, te tako otkrila detalj koji je malo ko znao.

Glumica je izjavila kako je ime dobila po tati i da svi u užoj porodici imaju imena koja počinju na „M“. Otac glumice zvao se Mirko, majka se zove Mirjana i ona je dobila ime Mirka.

IMG 9826 1

To su neke teme koje ja stvarno nikada nisam pričala u medijima i to su neke teme koje se ne moraju preterano pričati. Ja sam se uvek trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla– rekla je Mirka.

Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, do skoro i deku sa tatine strane koji je preminuo. Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mi je mnogo značio. Tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu – govorila je Mirka svojevremeno za medije.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk