Login/Registracija

Saša Joksimović se oglasio prvi put nakon vesti da se razvodi: „Moraš da budeš i ti ekskluzivna da bih mogao da te volim“

ji0 1

Saša Joksimović i njegova supruga Nevena, sa kojom ima sina Iliju, razvode se nakon 22 godine braka, a ova vest za mnoge je bila veliko iznenađenje, budući da je glumac uvek isticao da su on i Nevena u skladnom braku i da ništa ne može da naruši njihovu sreću.

Međutim, ljubavi je došao kraj, što je Saša juče objavio u vidu saopštenja na svom Instagram profilu, a sada se ponovo oglasio.

185260983 852704868954049 5315335211832625707 n

-Nemoj se osećati tužno ako te neko ignoriše ili odbaci. Ljudi obično ignorišu skupe stvari jer ih ne mogu priuštiti – napisao je glumac, a onda ubrzo dodao još jednu poruku.

-Uvek budite ekskluzivni. Moraš da budeš i ti ekskluzivna da bih mogao da te hipnotišem i volim. A znaš da jesi – piše u drugoj Sašinoj objavi, a ove reči privukle su mnogo pažnje s obzirom na to da njegovi pratioci pretpostavljaju da su upućene njegovoj, sada već bivšoj, supruzi.

Nevena i Saša zavoleli su se tokom srednje škole, a u petoj godini veze imali su krizu, tokom koje su se na 13 meseci rastali.

-Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja, naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi neko za nju rekao da je neobična, čak i turbulentna –objasnila je Nevena jednom prilikom za magazin „Gloria“ i dodala:

-Mogu da pričaju šta god hoće, ali da biste tolike godine ostali zajedno, najbitnija je ljubav. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom. Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno.

Nekadašnji supružnici imaju četrnaestogodišnjeg sina Iliju, a pre tri godine Nevena je drugi put ostala trudna, ali je tada, nažalost, izgubila bebu.

(Kurir)

Foto: Instagram/sasajoksimovic,
Autor: A.M.