Login/Registracija

Sara Jo, Sofra, Tijana Dapčević u VELIKOM FINALU, poznata imena svih FINALISTA PESME ZA EVROVIZIJU

Večeras je održano drugo polufinalno veče festivala „Pesma za Evroviziju“, na kojoj se bira predstavnik Srbije u Torinu.


Osamnaest izvođača borilo se za plasman u veliko finale, a evrovizijskim sistemom glasanja, tačnije odlukom stučnog žirija i SMS publike odabrani su poslednji finalisti koji će se u subotu, 5. marta boriti za odlazak u Torino. 


Nakon pravog spektakla, muzičko- scenskih perfomansa u veliko finale plasirali su se Tijana Dapčević, orkestar Aleksandra Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna Murkić, Gift, Gramophonedzie, Sara Jo, Naiva i CHEG i Braća Bluz bend. 


Podsetimo, iz prvog polufinala u veliko finale „Pesme za Evroviziju“ plasirali su se Zorja Pajić, Biber, Ivona, Angelina, Konstrakta, Aca Lukas, Lift, Marija Mikić i Ana Stanić.

Finalna noć održaće se sutra, 5. marta u RTS-ovom studio na Košutnjaku, a direktan prenos emisije u kojoj se bira srpski predstavnik na Evroviziji biće u 21 čas na RTS-u.

Producent Alekasandar Milić Mili danas je uputio javnu podršku svojoj miljenici Zorji Pajić i prokomentarisao njen nastup na „Pesmi za Evroviziju“

Zorja je sinoć bila veličanstvena. Sve od dizajna haljine, izvedbe i raskošnog talenta, ma sve je bilo na svom mestu. Navijam za nju i ponosan sam kao i cela Grand produkcija – rekao je Mili za Grand Online. 

Sofra i njegovi saborci nisu krili sreću i uzbuđenje povodom ovog takmičenja, za koje su rekli da će dati sve od sebe.

– Jako se radujem što ćemo da se takmičimo i daćemo najbolji nastup što se nas tiče. Imamo ozbiljnu scensku ekipu koja brine o nama i biće veliko iznenađenje za sve– rekao je nedavno Sofra, što je u polufinalu i potvrdio.

Foto: Printscreen ,
Autor: I. Ankić