Login/Registracija

Sara jo O PROBLEMU sa kojim se suočila NAKON FINALA:“ Bilo je PRITISAKA“

Iako je bila jedan od favorita, Sara Jo, se nije izborila za pobedu na ovogodišnjem izboru za pesmu Evrovizije, a javnost je dosta spekulisala o njenoj reakciji nakon proglašenja pobednika.

Ona je sačekala da se emocije slegnu, nakon čega se javno oglasila u podugačkoj objavi na svom Instagramu.

Sara je gostovala u „Podcastu snaga uma“, gde je, između ostalog, iskreno govorila o svojim unutrašnjim borbama i osećanjima nakon ove velike večeri.

-Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim neke stvari, da se pomirim sa nekim stvarima i da pomirim sebe. Iskren odonos sa publikom je ključan. Posle ovog iskustva sam baš osećala veliku potrebu da to učinim. Mnogo mi je žao što koliko god da se trudim da budem iskrena i otvorena i da to bude verodostojno stanju kroz koje prolazim nikada ne mogu da pokažem u kojoj atmosferi to kucam i kako izgledaju ti dani nakon nekog velikog projekta– rekla je pevačica, i dodala da su ti mometi šok za um.

– Ja sam tih dana bila pod ozbiljnim adrenalinom, top sve i kada se završi to je toliko strašno, kriziraš, tek tada procesuiraš i onda nadolze razni pritisci i javno oglašavanje. Imala sam problem da skucam taj opis, da budem koncizna… Tek kada bi ljudi znali u kojoj atmosferi to kucam tada bi u potpunosti shvatili poentu te poruke– otvoreno je rekla Sara.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić