Login/Registracija

Sara Jo ispričala TATINU REAKCIJU na njen novi spot: “Bio me je BLAM“

Pevačica Sara Jo često ističe da joj od samog početka karijere do danas članovi porodice tačnije roditelji pružaju najveću podršku.

Sve ideje, novitete i planove uvek prvo podeli sa njima, a kako kaže tata je taj koji najčešće gugla stvari o njoj a često i iskritikuje.

Tako je za vreme montaže njenog poslednjeg spota za pesmu “Divlja“ u kome je pevačica vrlo provokativna, sa sobom povela mamu i tatu a zatim ih ostavila same u sobi jer joj je bilo neprijatno.

– Tražila sam neki izgovor kao idem nešto tamo da vidim. Čula sam tatu kako kaže mami: “Vesna, šta je ovo? Je l’ ovo možda malo previše?“. Ona mu je odgovorila da mora da razume, a ja stojim iza zida slušam ih i sa jedne strane mi je presmešno, sa druge se topim, sa treće me je blam– ispričala je Sara.

Posle minuta čekanja, pevačica je skupila hrabrost ušetala u sobu gde se spot montirao i pitala tata u čemu je problem sa spotom.

– Kažem ja njemu: “Je l’ misliš da je Madona na početku vodila ovakve razgovore?“ E onda me je razumeo. Ali siguran je u mene, zna da ja poznajem svoje granice, stavove i principe. Koliko god nešto bilo izazovno vrlo dobro se zna poenta zašto se to radi i da je to uvek sa ukusom- objasnila je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac