Login/Registracija

Sanja Vučić nikad iskrenije o novom dečku: „On ne to voli i ja ga razumem“

Barbara Bobak organizovala je večeras promociju nove pesme u jednom prestoničkom lokalu. Osim medija, okupile su se i brojne poznate ličnosti koje su došle da pruže podršku mladoj pevačici.

Među prvima se pojavila njena koleginica Sanja Vučič koja nije krila sreću zbog Barbarinog uspeha. Sanja je i prisutnim medijima otkrila i da li u budućnosti možemo očekivati njen solistički koncert, s obzirom da su neke mlađe koleginice već zakazale Arenu.

-Ja bih volela da to bude neka bliska budućnost naravno, ali još uvek nekako ne razmišljam u tom smeru. Previše je ambiciozno, ali zašto da ne, to je kruna i neki vrunac karijere, tek treba da se ide nekim koracima, lagano – rekla je ona za Grand.

Kako se sve češće u medijima i na događajima pojavljuje sa novim dečkom, novinare je zanimalo i da li se njen izabranik navikao na šou-biznis.

-Nije baš da se svuda pojavljuje, ponekad samo (Smeh). Nije se navikao na šoubiznis i neće. Možda se nekada i pojavi, ali ne voli da se eksponira na taj način i ja to razumem. On ne želi da se pojavljuje u medijima, a ja to pozdravljam i zahvalna sam mu na tome – zaključila je Sanja za Grand.

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković/