Barbara Bobak pretukla pijanog gosta na proslavi, pa otkrila sve detalje skandala: „Uneo mi se u facu“

BARBARA BOBAK ASMM SNIMANJE 31012023 FOTO FILIP 2

Svoju karijeru Barbara Bobak započela je u takmičenju „Zvezde Granda“, a danas važi za jednu od najtraženijih pevačica na estradnoj sceni.

U poslednje vreme, Barbara ima sve više zakazanih nastupa i svirki, ali je nedavno donela odluku da više ne želi da bude deo privatnih veselja budući da joj takva energija ni malo ne prija.

8f7bd9f00dd7d2f3810668a39cf9cc118371686f

I ne samo to, Bobakova je nedavno doživela izuzetno neprijatnu situaciju kada se fizički obračunala sa gostom koji je bio pod dejstvom alkohola.

– Ja se jesam fizički obračunala sa nekim na nastupu. Neki čovek je bio jako pijan na nekoj svadbi, to nije bio nastup to je bila svadba, radila sam svadbu. Čovek je bio jako pijan i počeo je da mi se unosi u facu i krenuo je onako rukama kao da će da me uhvati, bio je stariji, ja sam mu rekla jednom skloni se, obavestila sam onda i mladoženju. Već treći put sam ga ja uhvatila za vrat i bacila na pod. Posle su ga izveli napolje i objasnili mu neke stvari- ispričala je Barbara u emisiji „Ami G Show“.

3828b01d55dcf4b9c4a5a5f9a03eae5876d52d7e

Podsetimo, Barbara je endavno za Grand otkrila čime se bavila pre engo što je odlučila da se lati mikrofona i kroči u estradni svet.

Potičem iz jedne obične, normalne porodice. Bila sam vukovac u osnovnoj školi, odlikaš u srednjoj, gimnaziji. Dugo sam radila kao kopirajter za jednu australijsku firmu jer sam se trudila da već od 18. godine ne budem roditeljima na teretu i postanem samostalna. Radila sam i u jednoj teretani pre nego što sam počela da pišem te članke na engleskom jeziku.

BONUS VIDEO: Barbara Bobak zapevala uživo

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović