Sandra Rešić objavila najlepše vesti, fanovi u transu: „Vredelo je čekati“ (VIDEO)

Sandra Rešić objavila novu pesmu

Nakon duže diskografske pauze, Sandra Rešić objavila novu pesmu kojom je oduševila sve ljubitelje njenog glasa.

Rešićeva je mesecima unazad radila na novim pesmama kojim podiže svoju karijeru na viši nivo, a iako joj podjednako dobro leže i balade i brze pesme, ovog puta se odlučila na jedan hit koji će gpreti u klubovima.

sandra resic 6
Sandra Rešić objavila novu pesmu

Sandra Rešić objavila novu pesmu

Kažu da je dobre stvari vredno čekati. Znam da ste bili nestrpljivi kao i ja, ali se zato sada dobro pripremite za sve ono što sledi, nakon godinu dana zaslužili ste samo najbolje od mene, jer ja sam „Baraba“– najavila je Sandra pesmu koja za samo nekoliko sati od objavljivanja broji na hiljade pregleda.

Sandra je oko sebe okupila ekipu proverenih saradnika, dok je spot radio Dejan Milićević koji je na maestralan način prikazao pevačicu u lancima i seksi izdanju za koje mnogi tvrde da je njeno najbolje do sada.

heui

„Ova energija“, „Bravo devojko“, „Biće pravi hit“, „Ne mogu da prestanem da slušam“, samo su neki od komentara oduševljenih fanova, a celu pesmu poslušajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.