Sandra Mladenović doživela iznenađenje od kolega, Milica Jokić završila u voditeljkinom krilu (VIDEO)

Nakon što su se gledaoci u prazničnim izdanjima emisije „Zvezde Granda Specijal“ dobro zagrejali uz izvođenje hitova uživo, voditeljski par Vesna Milanović Siniša Medić odlučio je da i danas nastavi u istom ritmu.

U današnjem izdanju „Specijala“ Vesna i Siniša ugostiće Sandru Mladenović, Milicu Jokić i Biljanu Marković koje će uz zvuke harmonikaša Ivana Radovanovića razgaliti gledaoce kraj malih ekrana i to hitovim narodne i folk muzike.

milica j sandra m bilja m zgs snimanje 10012024 foto munja ok

Tokom emisije Sandra Mladenović doživeće pravo iznenađenje od kolega, dok će Milica Jokić završiti u krilu voditeljke, kojoj će na uvce zapevati njen omiljeni hit.

-Kako su me iznenadili, zasuzile su mi oči stvarno. Tako su me iznenadili, hvala puno Vesni i Siniši ovako javno – rekla je Sandra sa suzama u očima.

sandra mladenovic cvece rodjendan i sinisa medic zgs snimanje 10012024 foto munja ok 2

Emisija startuje u 13. 30 časova na Pink televiziji, a kakvo iznenađenje je Sandra Mladenović doživela u emisiji, pogledajte u promo videu na početku teksta.

VESNA M I MILICA J ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJAok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 10012024 FOTO MUNJA 16 ok

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. A.