„Nisam osećala da su pored mene, podrške nije bilo“, Sandra Afrika iskreno o početku karijere

Sandra Afrika o porodici i početku karijere

Pevačica Sandra Afrika napravila je veliki uspeh u karijeri, ali njen muzički put nije bio lak od samo početka kada je prvi put stala na scenu.

Ona je jednom prilikom za Grand otvoreno govorila o porodici, a otkrila je kako je njena majka regovala kada je saznala da će njena ćerka postati pevačica.

Sandra Afrika o porodici i početku karijere
Instagram/SandraAfrika

Sandra Afrika o porodici i početku karijere

-Kada sam rekla mami da ću biti pevačica ona se uhvatila za glavu, nije me sputavala u smislu da ne može ili da me brani, da me tera da radim nešto drugo, a da ja to ne želim. Pustila me je, nisam imala podršku u smislu da je tu, ali nisam osećala da nisu pored mene -rekla je ona.

Sandra Afrika o porodici i početku karijere
Instagram/SandraAfrika

Veliku podršku Sandra je u tom momentu imala od tadašnjeg dečka i menadžera Mikiše koji je i danas uz nju.

-Imala sam tada Mikišu menadžera koji mi je bukvalno bio i mama i tata i sve. Tada je on dao sve za mene i za naš posao i nekako onda nisam osećala da moji nisu prisutni, ne zameram im to. Oni ni danas ne vole javnu scenu, nikada se nisu snimali ni pričali za televiziju. Jednostavno ne vole i ja to poštujem, lepo je da čuvaju neku intimu njihovu – zaključila je Sandra.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Sandra Afrika o porodici i karijeri

PROČITAJTE I:

Foto: Grand/Instagram,
Autor: A.Milinković