Login/Registracija

Roditeljima zadavao muke, a danas je jedan od NAJŠKOLOVANIJIH pevača

Danas za njega kažu da je jedan od najsmirenijih, najharizmatičnijih i najpopularnijih pevača, ali u njegovom najranijem detinjstvu nije bilo tako. 


Kao i većina tinejdžera nije znao čime želi da se bavi u životu, a zbog hiperaktivnosti koju je u mladosti posedovao, roditelji su morali da preduzmu drastične mere. 

Bio sam nemiran, ali nikad nevaspitan, bio sam pun energije, zbog čega su me roditelji upisivali na čak dva do tri sporta kako bi tatj višak energiju izbacio iz sebe. Već sa četiri godine sam pokazao sklonost ka pevanju, ali tek kasnije shvatio da time želim da se bavim i da se čovek rodi sa željom da bude u centru pažnje. Tek kad sam dobio svoje dete shvatio sam da se čovek rađa sa talentom – ispričao je svojevremeno Adil Maskutović u emisiji „Iz profila“. 


Iako je bio vukovac u školi, već u četvrtoj godini gimnazije počeo je da peva po beogradskih klubovima, a zahvaljujući uticaju roditelja uspeo da je završi čak dva fakulteta Mašinski i Kriminalističku akademiju. 

O odrastanju na Vračaru, roditeljima, ali i detetu i supruzi govorio je u autorskoj emisiji Vesne Milanović, što možete da pogledate u nastavku.

Foto: Printscreen/Instagram,
Autor: I. Ankić