Login/Registracija

RODILO: Željko Bebek sa naslednicima u vinogradu, slike oduševile sve

Septembarske dane Željko Bebek već dve godine za redom provodi u vinogradu u Sloveniji, budući da je ovaj mesec sezona berbe i novog vina. Ali ove godine, osim 34 godine mlađe supruge Ružice, Bebek je imao pomoć kompletne porodice, čime se i pohvalio na društvenim mrežama.

Pevač je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa sinom na kojoj možemo da vidimo da i njegov podmladak uživa u vinogradarskim poslovima i najslađoj pripremi. 

Osim sina i supruge, i sam pevač prionuo je na posao i sa kofom na leđima izazvao simpatije fanova, ali i pokazao da je berba grožđa ipak naporan posao. 

– Svake godine učestvujem u berbi grožđa kada mi slobodno vreme to dozvoljava i kada nisam na putu. Bili su to lepi dani aktivnosti, lepo se radi, priredi se večera, popije vina… Zaista je pravo uživanje i druženje za pamćenje-  rekao je Bebek pre dve godine za Nova.rs i otkrio da berba grožđa ipak nije lak posao.  

– Radio sam koliko sam mogao, a mislim da sam dosta mogao i da me snaga još uvek služi. Berači tačno znaju šta i kako s grožđem, a ja sam na leđima nosio kantu, čekao da je napune i nosio kroz vinograd. I tako ceo dan, sve ukrug. Svaki put kad napunim kantu, ja se počastim vinom. Toliko sam putovao i radio, pa mi ovo dođe kao slatki užitak iako nije lak posao.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić