Login/Registracija

RETROSPEKTIVA: ESTRADNI RAZVODI i sukobi koji su punili medijske stupce

Razvodi su nešto što se u svakodnevnom životu mnogima desilo, ali kada je reč o ličnostima sa naše estradne scene te vesti odjeknu kao bomba i danima se o njima priča.

Izdvojili smo estradne parove kojima je „ljubav okrenula leđa“ krajem 2021., kao i one razvode koji su se desili početkom ove godine.

Pevačica Ivana Šašić nedavno je šokirala javnost kada je objavila da se razvodi od Bojana Simića, supruga koji ju je prevario sa ženom koja je od njega starija 14 godina.

Vest da su se Aleksandar Cvetković , poznatiji kao Sale Tropiko, i Jovana Pajić razveli nakon 10 godina braka iznenadila je mnoge, a njih dvoje su naglasili da su se rastali u normalnim odnosima.

Pevačica Krstinja Todorović razvela se nakon četiri godine braka. Posle teške operacije zatezanja kože koju je nedavno imala i gubitka čak 90 kilograma, umesto da se u miru oporavlja, prošla je kroz jedan od najgorih perioda u životu. Kako je rekla, ona je sa suprugom ostala u dobrim odnosima.

Finalista prošle sezone takmičenja “Zvezde Granda“ Dimitrije Kazić potvrdio je za naš portal informaciju o svom razvodu. Pevač dodaje da je loš period sada iza njega i da su on i bivša supruga ostali u dobrim i prijateljskim odnosima.

Pevačica Slađa Zubčević, nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“, razvela se od supruga Aleksandra. Ovu informaciju potvrdio je njen izabranik koji se u svom saopštenju na Fejsbuku obratio svim prijateljima i istakao da je Slađa napustila njihov dom, ali i grad.

Nikola Ajdinović poznatiji kao Šećer, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ i jedan od najtraženijih pevača, razveo se nakon 7 godina braka. Pevač je za Grand Online potvrdio da više nije u braku, iako su svi verovali da će zauvek biti zajedno.

Posle šest godina braka Goga Sekulić razvela se od supruga Uroša Domanovića sa kojim ima sina Vasilija Andreja. Pevačica je napustila Cirih i sa sinom se vratila u Beograd.

Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak dug 42 godine. Kao razlog su naveli to što su emocije izbledele, a glumac je istakao da su se na ovo odlučili jer nisu želeli nikome ništa da dokazuju.

Glumica Anđelka Prpić razvela se od Darija Prpića nakon devet godina braka sa kojim ima devetogodišnjeg sina Jakšu.

Dobro poznata voditeljka „Slagalice“ Marija Veljković i Milan Milovanović godinama su uživali u velikoj ljubavi koju su krunisali rođenjem troje dece, sina Đurađa i ćerki Neve i Rose. Ipak, nešto je među supružnicima pošlo po zlu, pa su uz zajednički dogovor odlučili da svoj bračni odnos okončaju.

Pevačica Severina i Igor Kojić definitivno su stavili tačku na svoj brak u avgustu prošle godine, a vest o njihovom rastanku odjeknula je kao bomba i iznenadila mnoge, jer je delovalo da ljubav između njih cveta.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena/Instagram,
Autor: D. Bukovčić