Login/Registracija

Reperka UHODILA Anu Kokić, pa joj usred emisije priznala da ju je ŠPIJUNIRALA!

Milena Janković poznatija kao Mimi Mercedez jedna je od trenutno najpopularnijih reperki na našoj javnoj sceni, a tokom gostovanja u jednoj emisiji ispričala je da joj je pevačica Ana Kokić svojevremeno bila muzički uzor.

Mimi je ispričala da je Anu slušala još kao devojčica, a jednom prilikom je sa drugaricama koje su živele u istom kraju kao i Kokićeva išla da špijunira pevačicu.

Međutim, iako je bila uporna reperka kaže da Anu ipak nikad nije imala prilike da vidi, dok su njene drugarice tvrdile da su sretale pevačicu po kraju.

– Eto kakva slučajnost, a moja ćerka sada sluša tvoju muziku – rekla je Ana u emisiji „Amidži šou“, na šta je Mimi dodala da joj je jako drago zbog toga.

Podsetimo, Ana je 1999. godine započela karijeru pevajući u grupi „Energija“. Ubrzo je postala jako popularna, a za njene nastupe uvek se tražila karta više.

Njen prvi cd pod nazivom „Mojne mala“ bio je jedan od najprodavanijih u to vreme, a skoro sve pesme sa tog albuma su se izdvojile i brzo pronašle put do srca publike.

Foto: Printsktin: Tv Pink,
Autor: D. Bukovčić