Login/Registracija

PRIČA KOJA RAZARA DUŠU Nakon pet decenija takmičar saznao da ima bratanca: „Upoznali smo se na sahrani mog brata“ (VIDEO)

nnk 3

Veterana Olivera Rolanda iz Zemuna publika je upoznala u prvom krugu osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Već prvim pojavljivanjem ostavio je snažan utisak na publiku, ne samo maestralnim pevanjem, već i neverovatnom životnom pričom koja je rasplakala region.

Oliver je u drugoj emisiji priznao da je pre samo pet godina upoznao rođenog brata za koga do tada nije znao, a pred našim kamerama ogolio je dušu i ispričao svoju životnu priču.

-Nisam znao za njega, to mi je saopštila familija, ujna pratkično, ona mu je bila razredna, predavala mu je matematiku. Bilo joj je sumnjivo što je imao drugo prezime, kada je išao u vojsku roditelji su mu rekli da ima brata i sestru. Dolazio je u Zemun, na kiosku pored kasarne je radila moja tetka i ona mu je rekla da mnogo liči na mene – kazao je on i dodao:

-Ne znam zašto mi nisu rekli, na kraju mi je ujna to saopštila, ja sam onda morao da ga vidim i upoznam. Nije to bilo namerno, to je tako bilo posle rata sramota neka. Ne zameram im to, ali mi je žao što ga nisam ranije upoznao. Uvek sam i kod moje majke video tu neku tugu u očima i kada je bila srećna, nisam znao zbog čega je to, a kada sam njega upozano video sam taj isti pogled.

NNKK

Porošle nedelje posebno emotivan momenat se desio kada je Oliver zapevao sa bratancem na sceni i to je upravo stariji sin od brata koga je kasno upoznao. Mladić je samo za Grand priznao kako je reagovao kada je saznao posle toliko godina da ima strica.

-To je erupcija osećaja bila, zvala me je majka i rekla mi je da imam strica i da su se našli. Nisam uspeo da ga upoznam taj prvi put kada su došli kod mene kući, mi smo se upoznali na sahrani mog oca – kazao je Oliverov bratanac, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: B.S/A. Milinković