Login/Registracija

„REKLI SU MI DA SAM JALOVA, A ONDA SE DESILO ČUDO“ Mina Kostić o problemima kroz koje je prolazila

Pevačica Mina Kostić tvrdi da nikada nije bila srećnija u životu, ali priznaje da bi volela da nađe pravu ljubav. Međutim, pevačica priznaje da ju je ljubav ipak mnogo koštala u životu kako emotivno, tako i finansijski.

– Volela bih da mi se desi prava ljubav, ali me je ona, nažalost, skupo koštala. I to mnogo. Maltene svaka, ali ja sam svima njima oprostila. I finansijski i emotivno. Udala sam se i sve sam stavila na njegovo ime. I zgradu koju sam gradila, koju smo Džej i ja finansirali. I kola i njegova kuća. Pokradena sam na pravdi Boga, ali to se dešava svim mojim koleginicama – ispričala je pevačica u emisiji „Puls Srbije“.

Ni naredne veze nisu bile mnogo uspešnije, sve dok nije upoznala čoveka sa kojim ima ćerkicu.

– Onda sam opet imala vezu u koju sam se razočarala, pa sam upoznala Igora. Njemu sam rekla da ne mogu da rodim, jer su mi rekli da sam jalova. A onda se desilo čudo. Svakog dana sam se molila Bogu ujutru i uveče i eto, rodila se devojčica – rekla je ona.

Kaže da je sa bivšim suprugom Igorom u dobrim odnosima što joj je najbitnije zbog ćerke.

– Dete nam raste, u kontaktu smo i najbitnije je da ona ima ljubav sa obe strane. Shvatila sam kako treba da radim i tako se i ponašam – kaže Mina Kostić i priznaje da joj nedostaje muška figura:

– Shvatila sam da je oko mene sve ljubav. Pravu sreću sam spoznala tek kada sam srce predala Bogu, od tada sam presrećna i ništa mi više nije potrebno.


Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić