„Raznosim poštu i hranu“, Šeki Turković ogolio dušu: „Rat me je UNAKAZIO“

magazin

Karijera Šekija Turkovića pravi je primer da se kvalitet kad-tad isplati. Nakon duže medijske pauze i života u Americi vratio se u Srbiju i konačno nakon devet godina snimio dve pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana.

-Neću još uvek da hvalim moje pesme, što bi se reklo nikada nisam smeo da se izuvam pre vode. Kada ih publika zavoli, ja sam tada siguran- rekao je sa osmehom.

Iako je decenijama deo estradnog sveta njegov život godinama intrigira javnost te je rešio da u emisji „Grand Magazin“ konačno otvori dušu i ispriča gde je danas i šta radi. Kako se mesecima spekuliše da pevač živi u Americi i radi od vožnje kamiona, Turković je rešio da stane na put neistinitim navodima.

-Ma kakvi kamioni, to nije istina! Ja vozim mali kombi, vozim poštu tamo gde živim. Odradim toliko da mi ne bude dosadno, a subotom pevam, ponekad, ne baš stalno. Nekada dve subote u mesecu, a nekada nijednu. Iskren sam celog života, u celoj mojoj karijeri, pa i sada- priznao je Šeki.

seki t

Ispraćanje stare godine i doček nove u mnogima izaziva lavinu emocija i sumiranja utisaka i događaja ne samo iz prethodne godine, već iz celog života te je Šeki rešio da ogoli dušu.

-Iskreno, ja sam mnogo puta u životu bio razočaran, ali to nikada nisam krio. Mene je rat unakazio i došlo mi je čak da bacim mikrofon i da ne pevam nikada više. Međutim, zahvaljujući mojoj supruzi Emini to nisam uradio jer me je bodrila i objašnjavhala mi da će sve da se smiri i da prođe. I tako je i bilo, krenule su tezge…- ispričao je Šeki.

seki
Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović