Login/Registracija

“Raša je POSESIVAN OTAC“: Goca otkrila sve o odnosu ćerke Lene i njenog supruga

Popularnost pevačice Goce Tržan rasla je još od njenih muzičkih početaka u grupi Tap 011, preko solo karijere pa sve do današnjeg dana, i ni u jednom trenutku nije opala, čime može da se pohvali mali broj ljudi na javnoj sceni.

Razlog tome jeste njen neverovatan glas ali i vrcava energija, a scena kojom godinama dominara dopušta joj da bude sve ono što privatno ne može- da se igra, bude blentava, po malo i bezobrazna, ali kada se kamere ugase ona postaje potpuno drugačija.

-Ja sam najobičnija, normalna, lepo vaspitana ženska osoba. Nekada malo ratoborna i nepodnošljiva, ali to su retko momenti- tvrdi Goca, a o čemu najbolje može da posvedoči njen suprug Raša koji je bio uporan u nameri da je osvoji.

Kako pevačica kaže, Raša je naišao u jako lošem periodu njenog života, a uprkos svim predrasudama okoline, oni opstaju više od decenije.

-Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro, i potpuno bez zadrške da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila- rekla je kroz osmeh u emisiji “Na večeri kod“.

Pored ljubavi i podrške koju dobija od supruga, veliki je vetar u leđa i kada je reč o vaspitanju i odgoju njene ćerke iz prvog braka, Lene.

-Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: “Aman čoveče, pusti je“. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve naročito kada obe pošizimo– priznala je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac