„Urlam i gledam urokljivo“ Rada Manojlović otkrila u kojim situacijama poludi (VIDEO)

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 12

Pevačica Rada Manojlović priznala je da su retki trenuci kada ona preuzima stvari u svoje ruke, ali kada se to desi, teško onome ko joj se nađe na putu.

Pevačica je u razgovoru za Grand otkrila da je skoro sve prepustila svojoj sestri koju je od prošle godine angažovala i kao menadžerku, ali da ponekad biva prinuđena da uzme dizgine u svoje ruke, naročito ukoliko se nešto kosi sa njenim načelima.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO MUNJA 56 1
Rada Manojlović komanduje

Kad Rada Manojlović komanduje: „Ne bih volela to da vidiš“

U razgovoru za Grand, Rada je objasnila da vlada pravo ratno stanje kod nje u kući ili u odnosima sa članovima benda kada ona preuzme glavnu reč.

-Ne izgleda dobro, ne bih volela to da vidiš (smeh), zato što sam je vrlo, vrlo, vrlo neprijatna. Ja kad komandujem znači da su me izveli iz takta i da ništa ne valja, da ništa ne ide kako treba i onda urlam. Ne urlam, nego onako gledam urokljivo nekog ko je pogrešio u tom momentu, da li je klavijaturista, da li neko drugi, šta god se desilo. Nikad ne reagujem dok ne dođe do duvara i dok ne bude nešto loše. Onda kada je loše, tada ja komandujem i to je baš ružno, ali dobro, dešava se – priznala je Rada.

Rada Manojlovic novogodisnji intervju 4

Pevačica je otkrila i da smatra da je ponekad čvrsta ruka jedino moguće rešenje, kao i da kod nje nema „Cile-Mile“.

-Verujem da kada podvikneš jedino tada može da se uradi nešto kako treba, bilo to urokljivo, ili na ne znam koji način, ali mora da se skrene pažnja. Nekada ne možeš milom i ne možeš kad pričaš lepo i polako. Od tih sam koji hiljadu puta govore milom, ali kad mene dovedete do toga da budem onako baš neprijatna, gruba, da hoću da polomim glavu nekome, onda moraju da promene to ponašanje ii da isprave grešku koju ponavljaju – objasnila je Rada.

Ceo razgovor sa Radom pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić