Login/Registracija

PUKLA TIKVA: Maja Berović OPLELA po bivšim SARADNICIMA!

Pevačica Maja Berović prokomentarisala je situaciju koja je nedavno potresla region, a u pitanju je snimak koji se pojavio na društvenim mrežama , a na kojem se vidi kako obezbeđenja repera Bube Korelija i Džale Brata baca maloletnog dečaka sa bine i potom nastavlja fizički da ga ugnjetava.

Nakon toga pokrenuta je i peticija da se ovom muzičkom dvojcu iz Bosne zabrani ulazak u Srbiju. 

Peticiju je potpisalo više desetina hiljada građana Srbije.

– Ja kad sam izvodila njihove pesme oni su bili normalni momci bez ikakavih skandala, ali očito da se to promenilo. Ako me pitate konkretno u tom slučaju, ne podržavam jednostavno nikakav vid nasilja. Svako ko uradi bilo kakav nasilnički čin, treba da odgovara za to. Da li to bilo obezbeđenje, da l’ to bio taj neko lično… Obezbeđenje radi tu za nas i oni rade ono što im mi kažemo da rade. Tako da, svako treba da stoji iza svojih dela – zaključila je Maja Berović.

– Nisam ispratila to za peticiju. Ne znam, ni jedan živ čovek na ovom svetu ne priznaje nasilje. Pogotovo kada se radi o tako mladim ljudima. Koliko znam taj dečko je maloletan, jednostavno bacati nečije dete sa bine je ispod svake ljudske normale – zaključila je Maja Berović.

Podsetimo, Maja je bila najbliža saradnica reperskog dvojca, sa kojima je prošle godine i prekinula saradnju iz nepoznatih razloga

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić