Pukla tikva! Anu Nikolić prevario dečko: „Osećam se jadno i bedno“

371738852 2027515534274939 2601991208373889390 n
Instagram/ananikolicofficial

O ljubavnom životu Ane Nikolić stalno se šuška, a posebno od kada je objavila fotografije sa novim dečkom.

Mređutim, ubrzo nakon što je pevačica rešila da obelodani svoju vezu došlo je do neočekivanog preokreta.

Naime, Ana je saznala da je novopečeni momak već prevario i da je sve vreme u paralelnoj vezi.

364439536 303576942164518 2725735323340347849 n
Instagram/ananikolicofficial

Kako Kurir saznaje, misterioznog dečka, s kojim je bila u vezi nekoliko nedelja, upoznala je u manastiru u Rakovici gde je često odlazila.

– Dotični gospodin joj se predstavio kao teolog (ili bogoslov, prim. aut.), ali i kao neko ko godinama prati njenu karijeru. On inače redovno dolazi u manastir Rakovicu, za koji je i ona posebno vezana. Ana se s njim odmah povezala po toj „duhovnoj“ liniji. U tom trenutku je psihički bila baš loše, a on joj je posvetio pažnju, što je njoj jako prijalo. Razmenili su brojeve i ostali u kontaktu. Počeli su učestalo da se viđaju i da vode duge razgovore. Ana mu je otvorila dušu i konačno je mislila da joj počinje lepši i mirniji period u životu, nakon svih skandala koje je nanizala u prethodnom periodu. Pričao joj je da se zaljubio u nju kao nikad u životu, da ih je sam Bog spojio i da želi da zajedno provedu ostatak života. Ana mu je poverovala i baš se zaljubila– navodi izvor za Kurir.

ana nikolic 112

Međutim, Nikolićevoj se sve srušilo, baš kao kula od karata te se vidno razočarana i povređena oglasila i objasnila šta se zapravo desilo.

– Oprostite mi moju ružnu prošlost. Svi grešimo… Ali ja nemam konkurenciju. Ja sam se zaljubila u fana. To sam ja. Fana koji fantastično laže… Zloupotrebljava moju prostodušnost…. i iskrenost kao stil života. Naravoučenije… Nemam. Evo opet idem u prvi razred. Emotivna budala koja veruje u ljude, ljubav, čast… Imam naravoučenije, u stvari: „Devojke ne budite kao ja“ – poručila je pevačica, a potom dodala:

– Šta reći? Čekam da naprave tabletu za „selektivno gubljenje pamćenja“… Vaskrsenje mrtvih i život budućeg veka. Amin. A gospodin sa slike je završio „bogosloviju“. Tako kaže. Ali svašta je on pričao. Ja se osećam potpuno ispravnom, jer sam bila verna i lojalna nekome ko to nije bio. Naravno da se osećam izdano, povređeno, glupo, jadno i bedno samo zato što verujem!

BONUS VIDEO: Miloš Bojanić o svađi sa Zoricom Brunclik

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović