PUKLA LJUBAV: Mirna i Albert Nađ STAVILI TAČKU NA SVOJ BRAK posle 10 godina

albert nadj iz profila

Kako prenose domaći mediji, Mirna i Albert Nađ odlučili su da nakon 10 godina braka stave tačku na svoju ljubav i razvedu se.

Dizajnerka i nekadašnji fudbaler su se rastali krajem prošle godine nakon deset godina zajedničkog života. Ona je nedavno viđena u opštini Novi Beograd, gde se raspitivala o proceduri vraćanja svog devojačkog prezimena.

Kako prenose obavešteni izvori, njih dvoje su se rastali u mirnom tonu, a ostali su u dobrim odnosima. Za sada nije poznato koji ih je razlog doveo do razlaza.

Mirna i Albert bili su u braku deset godina. Zapravo, oni su se razveli 2017. godine, ali su se brzo nakon toga pomirili. Deset meseci posle kraha organizovali su drugu svadbu – kaže izvor.

mirna nadj 1

– Mirna je nešto pre Nove godine išla da se raspita šta joj je sve potrebno od dokumenata da vrati devojačko prezime, ali nisam siguran da li će menjati i ime svog modnog brenda. Ono što je vidljivo je to da ga je promenila na svom privatnom profilu na Instagramu. Da se nešto dešava s njihovim brakom, počelo je da se šuška krajem oktobra, kada Albert nije bio na njenoj reviji u Novom Sadu, a inače je do tada prisustvovao svakoj – završava izvor.

Autor: S. Čumić