Login/Registracija

PUČE PRIJATELJSTVO ZBOG POSLA: Pevač otkrio ZBOG ČEGA SE VIŠE NE VIĐA Cipkom

Prijateljstvo Aleksandre Tadić Cipke i Aleksandra Misojčića datira još iz školskih dana, a oboje se danas mogu pohvaliti da su ostvarili muzičke snove iz detinjstva i na dobrom su putu da naprave velike karijere.

Svoje drugarstvo pokazali su i na društvenim mrežama, gde dele zajedničke fotke i snimke, a mnogi su posumnjali da među njima postoje varnice, o čemu je ona nedavno govorila u jednoj emisiji.

– On je bio moja prva simpatija, ali mi smo samo najbolji drugovi. Išli smo zajedno u školu, družimo se više od dvadeset godina, bio je i u Zvezdama Granda. Sve devojčice smo bile zaljubljene u njega, ali moram da kažem da je i on bio u mene zaljubljen i to je bila uzvraćena ljubav– otkrila je pevačica svojevremeno.

Ipak, njihovi pratioci na društvenim mrežama, primetili su da su zatajli sa objavama, pa su se zabrinuli da nije došlo do nekog konflikta.

– Puče drugarstvo! Nismo se videli jer je ona u svom haosu, ja u svom, ni jedno ni drugo ne možemo da stignemo tako da puče prijateljstvo zbog posla- rekao je Xander, koji se ovom prilikom našalio i objasnio kako imaju puno razumevanje za sve obaeze koje njihov posao nosi.

– Čim prođe letnja sezona opet ćemo mi po starom da se družimo i snimamo tik-tokove. Taman nam je dobro krenulo, ali smo zakočili. Ona je inicijator svega toga i čim nje nema ja ne snimam, tako da dok se Cipka ne javi ništa od novog sadržaja- priznaje pevač.

……

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić