Prvo obraćanje Ane Nikolić nakon skandala: „Prošla sam razne oluje, ali ja i droga?! To nije moj stil života“

Ana Nikolic

Pedvačica Ana Nikolić se nedavno našla u središtu skandala nakon što je optužena za navodno uznemiravanje, ali i da konzumira nedozvoljene supstance. Takođe, na društvenim mrežama i portalima isplivao je i video zapis na kom se vide krateri na njenom licu.

Nakon nekoliko dana od skandala, pevačica se oglasila na Instagramu i istakla da nikad nije probala drogu.

Ona se prvo zahvalila svima na podršci, a dotakla se i navodnih ožiljaka na licu.

-Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kada jesam upravo to… Ja sam uvek birala da budem pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da što te ne ubije, to te ojača. Ožiljci na licu samo su mali pokazatelj svih rezova na duši- napisala je pevačica, a onda se dotakla i optužbi da koristi drogu.

– Degutantno mi je i deplasirano da o temi „droge“ uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti – nikada nisam probala nijednu vrstu opijata – nikada. Ove lažne optužbe, osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i ženu. Rastužuje me, ne volim nepravdu i neću dozvoliti nikome me „stavlja i zlubotrebljava na tako za mene lično sramotan lažan i nadasve primitivan način– napisala je Nikolićeva i javno se obratila Saši Mirkoviću, za kog tvrdi da iznosi „budalaštine“.

Screenshot 20230705 090039 Instagram

-Ovo je sramota, bre, više. Ja i droge. Stvarno nema smisla. Ježim se od te reči. Neću da sarađujem sa ovakvim ljudima-istakla je Ana.

Screenshot 20230705 090021 Instagram

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: Grand