Prvi put u javnosti nakon razvoda od pevačice: Ovako danas izgleda bivši muž Nine Badrić (FOTO)

271f5a5d3662d4d2f327d27d174dd7504a1d3b11
Instagram

Pop pevačica iz Hrvatske, Nina Badrić, nedavno je održala solistički koncert u Beogradu, povodom Dana zaljubljenih, a u MTS dvorani se tražila karta više.

Nina je neposredno pred koncert u razgovoru sa medijima progovorila an razne estradne, ali i privatne teme pa se dotakla is vog bivšeg muža Bernarda Krasnića.

Bernard Krasnić se nedavno pojavio na komemoraciji hrvatskog trenera Miroslava Ćiru Blaževića.

Komemoracija za trenera Miroslava Ćiru Blaževića u Koncertnoj dvorani okupila je brojne poznate Hrvate, a posebno iznenađenje bio je dolazak Bernarda Krasnića, bivšeg supruga Nine Badrić.

Bernard i Nina su ljubavnu romansu započeli kada je ona imala 29 godina, a verili su se nakon dve godine veze u Dubrovniku i venčali četiri godine kasnije.

Iako je sve delovalo idilično, njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dve godine objavili su da se razvode.

Nina je tada u službenom obraćanju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Bernard je nakon razvoda pronašao sreću s Laticom Ivanišević, s kojom se venčao 2015. godine nakon dve godine veze.

Foto: Instagram/badrich,
Autor: A.M/24sedam