Login/Registracija

Prva slika Katarine u venčanici: Darko kupio mladu sa suzama u očima , ona zablistala kao od milion dolara (FOTO)

Darko Lazic 1

Svadbeno veselje Darka i Katarine Lazić počelo je pre nekoliko sati kada su se svatovi okupili u domovima mlade i mladoženje, a nakon slavlja u Brestaču, pevač se stigao u Ugrinovce gde je kupio mladu po svim propisanim običajima.

Kako je sa pripremama počela rano jutros, Katarina nije mogla da dočeka trenutak kada će izaći i sa svojim izabranikom se uputiti ka crkvi gde će i pred Bogom izgovoriti sudbonosno „Da“.

Mlada na sebi ima prelepu raskošnu venčanicu, duboki dekolte i zanimljiv detalj na glavi, dok je u rukama bio bidermajer.

Screenshot 20230830 144535 com.instagram.android

Podsećamo, crkveno venčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču. Svima je bilo neobično da će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom u sredu, kada se po običajima posti. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

– Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki – koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza – tvrde iz crkve.

– Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan – dodali su iz hrama.

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić