Login/Registracija

Prva izjava pobednika „Pesme za Evroviziju“: Luke Black priznao kako se oseća i otkrio koga će prvo pozvati večeras (VIDEO)

Luke Black večeras je odneo pobedu na takmičenju „Pesma za Evroviziju“. Talentovani Čačanin predstavljaće Srbiju na prestižnom takmičenju koja se ove godine održava u Liverpulu.

Njegova pesma nosi naziv „Samo mi se spava“, a nakon pobede za medije otkrio je kako se oseća, dok su ga sve vreme podržavali prijatelji koji su skandirali njegovo ime.

Novinare je zanimalo koji su prvi utisci, a on je uzbuđen priznao koga će prvo pozvati nakon pobede.

-Jedva čekam da pozovem tatu, on mi mnogo znači. Moram da mu se javim. Ne mogu da kažem da nisam očekivao pobedu jer baš volim svoj nastup. Moja poruka bi bila – ne odustajte– rekao je Luke Black za Grand i dodao:

– Srećan sam i jako sam uzbuđen, jedva čekam da predstavim Srbiju u najboljem svetlu.

Luka je odgovorio i na pitanje da li će u Liverpulu pevati na srpskom ili na engleskom.

– Ja sam se jako vezao za srpsku verziju, tako da bih voleo da predstavljam svoju zemlju na taj način- odgovorio je Luke Black, a potom otkrio šta mu je Konstrakta poručila na sceni.

-Rekla mi je da se pripremim za jedno od najlepših putovanja mog života– izjavio je sprski predstavnik na Evrosongu, a ceo intervju možete da pogledate u nastavku.

NE PROPUSTITE I

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković