Login/Registracija

Prijavite se za novi Survivor!

Jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata, koji već više od dve decenije niže izvanredne rezultate i zabavlja gledaoce širom sveta uskoro i na Nova S. Survivor je televizijski format čije je snimanje smešteno na predivnoj egzotičnoj lokaciji koji gledaocima omogućava ultimativno uzbuđenje. Ne čudi zato što je format dobitnik brojnih nagrada, poput Emmyja.

Prelepa Dominikanska Republika, mikro lokacija izolovana od sveta, postaće dom takmičarima Survivora koji su spremni da rizikuju sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu.

Da bi bili uspešni, takmičari pre bilo koga drugog moraju da pobede sami sebe kako bi opstali u ovom show-u. Ključna je njihova motivacija, snaga i izdržljivost. Upravo zato show je pun iznenađenja i preokreta i nekada naizgled najslabija karika je zapravo najjači kandidat za pobedu. Pobeda u show-u podrazumeva i novčanu nagradu.

Survivor donosi igru iskušenja, izdržljivosti u kojoj samo najspremniji mogu opstati. Nova S poziva sve zainteresovane kandidate da se prijave na stranici nova.rs/survivor.

Pripremite se za najveće televizijsko uzbuđenje!

Autor: Grand.Online