PREMIJERA Aleksandra Prijović objavila još jedan HIT! (VIDEO)

Aleksandra Prijović je danas objavila novu pesmu, koju je uradila u saradnji sa Nikolom Burovcem, za predstavu Kafana Balkan! Lepa Aleksandra je za naš sajt otkrila sve detalje ove saradnje, a sada je došlo vreme da čujemo finalni proizvod! 

22cf919fc1f8813f60bbe5d8914fecbbab30bc4b

Pre televizijske premijere, koja će biti danas u emisiji Zvezde Granda Specijal, ova pevačica objavila je spot koji je sniman u Skadarliji, i koji doprinosi celoj emociji koju je Aleksandra donela otpevavši pesmu “Uspomene“! Pored premijere spota, Aleksandra je na svom Facebook profilu napisala dirljivu poruku, koja ističe koliko je ponosna na ovaj projekat u kojem je učestvovala!

Veliko mi je zadovoljstvo promovisati pozorišnu predstavu „Kafana Balkan“ na ovako prelep način. Ovo je za mene bilo jedno divno iskustvo gde sam imala priliku da budem neka druga osoba u nekom drugom vremenu bar na kratko. Uložili smo puno truda i ljubavi u ovu numeru i spot i nadam se da ce trajati jer ona to zaslužuje… Hvala jos jednom Nikoli Burovcu što me je pozvao da budem deo celog projekta.“ – napisala je lepa pevačica!

Kliknite play i uživajte!

Foto: Z. K. Munja / D. Milošević,
Autor: N. Mitrović