Login/Registracija

PRELEPO: Sofra USRED EMISIJE OTKRIO POSEBAN TRENUTAK, Sanja se ISTOPILA

Proslavili smo i najradosniji hrišćanski praznik, Božić a kako tradicija nalaže taj dan treba provesti u krugu porodice i najmilijih.

Zato je voditeljka Sanja Ćulibrk, u okviru prazničnog izdanja emisije „Grand Magazin“ ugostila svog partnera Aleksandra Sofronijevića i Jasnu Kočijašević koji su uživo izvodili neke od najlepših narodnih pesama.


Osim dobre muzike, razgovor je bio u skladu sa jučerašnjim danom, a Sofra se prisetio i onih momenata koje će zauvek pamtiti.

– Kada se baš vratim u period kada sam bio mali, uglavnom je bio sneg i trčao sam kod bake i deke da budem položajnik. Dođem rano ujutru, pamtim šporet sa drvima, uvek je bio čaj od kamilice i domaća lepinja, a posle se lomila česnica i to mi je nekako prva asocijacija na Božić– ispričao je on, a zatim otkrio i koji sedmi januar mu je bio posebno drag.


-Najlepši Božić koji sam dočekao bio je prošle godine kada sam sa mojom devojkom išao kod mojih roditelja u Kraljevo i baš nam je bilo lepo– sa osmehom je priznao harmonikaš, a voditeljka nije mogla da sakrije polaskanost ovim odgovorom.


Osim neizostavnih običaja poput lomnjenja česnice i paljenja badnjaka, mnogi smatraju da ono što se radi tog dana radiće se cele godine, te se i Sofra trudi da od svega uradi pomalo, osim jedne stvari za koju ne postoji ograničenje.

– Taj dan verujem da treba posvetiti svemu, a najviše ljubavi jer treba ljubavi najviše da imamo– iskren je bio vidno zaljubljen muzičar koji je otkrio kako su on i Sanja zajedno napravili planove za ovu godinu.


– Ja sam pravio strategiju kako dalje i šta daje. Tebi hvala na pomoći, hvala što ćeš da učestvuješ sa mnom u svemu tome što ću da radim, tako da meni je sve spremno i idemo polako u razrešenje– rekao je Aleksandar.

Ukoliko ste propustili da uživate u ovom gostovanju, klik na video ispod.

Autor: S. Čumić