Login/Registracija

Predstavljene nove URAGANKE: Devojke se obratile publici i otkrile VIŠE

Nekadašnje članice ultra popularne grupe Hurricane Sanja, Ivana i Ksenija nedavno su raskinule ugovor i nastavile sa solo karijerama, dok su na njihovo mesto došle nove devojke.

Odgovornost koju su dobile zaista je velika, a sve tri potrudiće se da opravdaju ukazano poverenje i nadmaše prvu postavku ove grupe.

Mi smo nove članice grupe Hurricane, Miona, Sara i Jovana. Moramo vam priznati da smo veoma uzbuđene, srećne i počastvovane što smo naslednice ovako velikog muzičkog brenda.

Nadamo se da ćemo opravdati vaša očekivanja, da ćete uživati u našim pesmama i da ćemo se družiti na nastupima i kroz medije u budućnosti.

U narednim postovima, predstavićemo vam se malo detaljnije.

Ćao ljudi. Ja sam Jovana Radić. Rođena sam 12.10.2002. godine u Kraljevu. Znate me kao članicu grupe Hurricane Junior a od danas sam zvanično prva članica nove postavke grupe Hurricane. Za početak, reći ću vam da studiram Fakultet za medije i komunikacije. 9 godina sam se bavila baletom, 3 gimnastikom a muzika je moja najveća ljubav. Jedva čekam da čujete naše pesme i sigurna sam da ćemo se u periodu koji je pred nama divno družiti.

Zdravo društvo. Ja sam Miona Srećković, druga članica grupe Hurricane. Rođena sam 9.12.2002. godine u Parizu, u Francuskoj. Obzirom da sam poreklom iz Srbije, biće vam neobičan moj akcenat ali sam sigurno isto tako i simpatičan. Živela sam i završila srednju školu u Parizu. Ranijih godina, učestvovala sam u muzičkom takmičenju ,,Neki novi klinci“ a prošle godine i u takmičenju ,,Zvezde Granda“. Nestrpljivo čekam da se upoznamo, pevamo i družimo kroz muziku.

Pozdrav svima. Moje ime je Sara Kourouma, čita se Kuruma odmah da znate. Rođena sam u Beogradu 12. januara, iste godine kao i Miona i Jovana, 2002. Sigurno se pitate kojim sam poreklom? Reći ću vam odmah. Iz Gvineje, iz Afrike. U Beogradu sam završila muzičku gimnaziju i srednju muzičku školu Stevan Stojanović Mokranjac. Trenirala sam atletiku 9 i fudbal 3 godine ali je ljubav prema muzici pobedila i sad sam treća članica grupe Hurricane. Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da vidite i čujete sve što smo vam pripremile.

Foto: Privatna arhiva Hurricane,
Autor: T. Bogavac