Svi je znamo kao Maju Berović, a evo šta joj piše u ličnoj karti: „Carinici se uvek zbune“

 pravo ime Maje Berović
Pravo ime Maje Berović

Mnoge poznate ličnosti kriju se iza umetničkih imena, a malo ko zna šta piše Maji Berović u ličnoj karti.

Maja je prvi album izdala 2007. godine, a odmah se izdvojio hit koji se i danas rado sluša – „Džin i limunada“.

maja berovic 7
Pravo ime Maje Berović

U godinama koje su usledile nizali su se albumi koji su sve više proširivali popularnost Berovićeve na ceo Balkan, a publika je izdvojila pesme kao što su: „Djevojačko prezime“, „Djevojka sa juga“, „Alkohol“…

Iako Maju svi znaju po njenom devojačkom prezimenu Berović, malo ko zna da u njenoj ličnoj karti stoji prezime koje je prihvatila kada je izgovorila sudobnosno „da“ emotivnom partneru Alenu.

maja berovic 2

Pravo ime Maje Berović

Naime, kada god se nađe na graničnim prelazima pevačica izazove čuđenje carinika s obzirom na to da joj u dokumentima stoji ime Maja Dragosav.

Podsećamo, Maja je gostovala na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu.

– Hvala ti. Ja neću mnogo pričati, mogu samo da kažem da sam jako srećna što sam večeras uz tebe i što mogu da svedočim jednom ovakvom velikom uspehu, i tvom pisanju istorije i tvom ostvarenju. Ja ti od srca želim da nastaviš da sijaš kao najsjanija zvezda jer ti to zaslužuješ. Hvala ti – rekla je Maja.

BONUS VIDEO- ALeksandra Prijović- Drugi koncert Arena:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.