Login/Registracija

Poznato vreme i mesto sahrane sina Enesa Begovića: Oglasila se porodica (FOTO)

ipiccy image 3 10

Vest da je sin pevača Enesa Begovića iznenada preminuo potresla je čitav region. Brojne Enesove kolege uputile su reči utehe i iskrenog saučešća.

Armin Begović preminuo je juče na Infektivnom odeljenju KCUS-a u Sarajevu. Danas se oglasila porodica i saopštila kada će on biti sahranjen.

ENES

-Duboko ožalošćeni obaveštavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi Armin preselio na Ahiret u utorak 13. juna u 30. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak 15. juna u 14.30h na Gradskom groblju Bare – saopštila je porodica Begović.

3494726 screenshot 22 ff

Podsetimo, Armin je rođen 1990. godine, živeo je u Sarajevu gde je i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Brojni prijatelji i kolege njegovog oca koje je zatekla ova nemila vest iz pevačeve porodice poslale su izjave saučešća i reči utehe.

enes begovic

Inače, sinoć se ponovo oglasio Enesov menadžer koji je demantovao neke tekstove koji su se pojavili u regionalnim medijima.

– Porodica će se oglasiti sutra o vremenu i mestu Arminove dženaze. Takođee želim da stanem na kraj neistinama i manipulacijama koje su se pojavile, ovo nisu situacije kada se takve stvari rade – rekao je za portal „Avaza“ Nedim Srnja, menadžer Enesa Begovića i prijatelj porodice.

Foto: Z.K.Munja/facebook,
Autor: A.Milinković